Toggle navigation
صفحه اصلی
مرور
شماره جاری
بر اساس شمارههای نشریه
بر اساس نویسندگان
بر اساس موضوعات
نمایه نویسندگان
نمایه کلیدواژه ها
اطلاعات نشریه
درباره نشریه
اهداف و چشم انداز
اعضای هیات تحریریه
اصول اخلاقی انتشار مقاله
بانک ها و نمایه نامه ها
پیوندهای مفید
پرسشهای متداول
فرایند پذیرش مقالات
اطلاعات آماری نشریه
اخبار و اعلانات
راهنمای نویسندگان
ارسال مقاله
داوران
فهرست داوران
راهنمای داوران
راهنمای دریافت کد ریسرچرآیدی (Researcher ID)
تماس با ما
ورود به سامانه
ورود به سامانه
ثبت نام
English
کلیدواژهها =
خوراک
تعداد مقالات:
1
دکان های غذایی و غذاهای آماده در ایران دوره اسلامی (قرن دوم تا هفتم هجری)
دوره 47، شماره 2، اسفند 1394، صفحه
55-83
10.22067/history.v47i12.36461
کبری نودهی؛ هادی وکیلی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
314.25 K
مقالات آماده انتشار
شماره جاری
شمارههای پیشین نشریه
دوره 55 (1402)
دوره 54 (1401)
دوره 53 (1400)
دوره 52 (1399)
دوره 51 (1398)
دوره 50 (1397)
دوره 49 (1396)
دوره 48 (1395)
دوره 47 (1394)
دوره 46 (1393)
دوره 45 (1392)
دوره 44 (1391)
دوره 43 (1390)
دوره 42 (1389)